Leave Your Message
010203

категорија на производи

Ние сме професионална компанија за хемиски производи која е широко пофалена за обезбедување на висококвалитетни, исплатливи хемиски суровини.

За нас

Hebei Weibang Biotechnology Co., Ltd., искуството за извоз на хемиски производи е 10+ години. Извезовме повеќе од 100 земји како Германија, Русија, Јужна Кореја итн. Нашиот производствен оддел беше официјално основан во 2015 година, досега поставивме солидна основа за нашиот извозен бизнис, а нашето годишно производство може во голема мера да ги задоволи потребите на нашата меѓународна клиенти.
Прочитај повеќе
за img1
за img2
за img3
010203

Кооперативни предности

index_Rich-Export-Experiencerqb
Богато извозно искуство

Со повеќе од 10 години искуство за извоз на хемиски производи, успешно влезе во повеќе од 100 земји, вклучувајќи ги Германија, Русија, Јужна Кореја и така натаму.

index_Solid-production-Foundationkj6
Цврста производна основа

Секторот за производство на компанијата е основан во 2015 година и активно развива и имплементира напредна технологија на производство и систем за управување.

Добавувач на хемиски производи со висок квалитет
Добавувач на хемиски производи со висок квалитет

Познат по обезбедувањето висококвалитетни и исплатливи хемиски суровини.

Вести